Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Jätehuolto

Porvoon seudun ampumaratayhdistys on lokakuussa tehnyt sopimuksen Itä-Uudenmaan jätehuollon (IUJ) kanssa Munkkalan ampumaradan jätehuollosta.

Sekajätteen sekä kartongin keräysastiat sijaitsevat villikarjuradan risteyksessä sekä pistoolikatoksen länsipäädyssä.

Kaikilla ampumapaikoilla on pienemmät astiat hylsyjen talteen keräämiseksi sekä pahvi- ja sekajätteen lajittelemiseksi. On toivottavaa, että ampumaradalle mukana tuodut taulut ja telineet kuljettaisiin mahdollisuuksien mukaan myös pois, varsinkin jos ne on rikkoutunut harjoitusten yhteydessä. Ampumaratayhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen yhteisten asioiden hoitamiseksi eikä ammattimaista tai kaupallista siivouspalvelua valitettavasti ole rata-alueella tarjolla.

Jokaista ampumaradan käyttäjää velvoitetaan siivoamaan jälkensä ja jättämään ampumapaikat siistiin kuntoon. Tämä koskee myös pistooli- ja toimintarataa jossa ammutaan vaihtelevilta etäisyyksiltä.

Ampumapaikkojen täyttyvistä roska-astioista/tynnyreistä voi jätesäkkit siirtää suurempaan astiaan odottamaan poiskuljetusta tai ilmoittaa asiasta ampumaradan päivystysnumeroon. Ylipursuavien roskisten tyhjentäminen on hankalaa ja sotkuista, varsinkin jos sadevesi pääsee täyttämään astiat.

Järkevästi täytetyt (IUJ) keräysastiat vähentävät niiden tyhjennystarvetta. Jokainen tyhjennyskerta maksaa erikseen ja pitkällä aikavälillä maksut voidaan joutua siirtämään käyttömaksuihin.

Yhteistyöterveisin,

Ampumaratayhdistyksen hallitus